Wie wij zijn...Diana en Ellis

Even in het kort wie wij zijn.
Kijk ook op www.lichtophethart.nl
Plaats reactie
lichtophethart
Site Admin
Berichten: 10
Lid geworden op: 28-01-2016 19:06

Wie wij zijn...Diana en Ellis

Bericht door lichtophethart » 30-01-2016 22:19

Lieve allemaal,

Welkom op het tweelingzielen forum.
Wij zijn Diana en Ellis.
We hebben elkaar op hele bijzondere wijze leren kennen. Je kunt hier alles over lezen op onze blog onder het hoofdstuk tweelingzielen- de ontmoeting.
Tijdens onze reis hadden wij het gevoel om meer te doen met alle ervaringen en gebeurtenissen die wij meemaakten. Ze waren zo intens en heftig. Dit was niet 'zomaar' iets.
Alle gebeurtenissen hebben ons hele leven veranderd. We hebben voor keuzes gestaan die onmogelijk leken maar het kwam elke keer weer goed. Tot het moment dat we daadwerkelijk samen waren. Dat was een hele reis!

Inmiddels wonen we samen in een leuk huisje, samen met onze 3 kinderen. Diana heeft een zoon, die nu 9 is, en Ellis heeft een dochter van 8 en een zoontje van ruim 1,5 jaar. Het is een drukke bende en we zoeken soms nog flink naar iets van een soort balans of ritme, maar we zijn heel dankbaar.
Wil je meer over ons weten, vraag maar raak.

We willen mensen die in soortgelijke situaties zitten graag helpen waar we maar kunnen. Al is het maar met een luisterend oor of door het delen van ervaringen.
We weten hoe alleen de reis kan voelen, leg het maar eens aan iemand uit. En zit je in een relatie en ontmoet je dan je twin, dan is het een hele moeilijke situatie waar je niet even zomaar makkelijk over praat in je omgeving.
Met dit forum willen we jullie de mogelijkheid bieden om te delen, om mensen te ontmoeten die in soortgelijke situaties zitten. Het kunnen wonderlijke gebeurtenissen zijn, of moeilijke. Alles mag gedeeld worden.

Toen Diana en ik elkaar leerden kennen en in een complete wervelstorm terecht kwamen hadden we zoveel vragen. Er was wel informatie te vinden, maar een stuk minder dan tegenwoordig en we zochten naar herkenning. Maar die was toen nauwelijks te vinden.
Dus voel jullie vrij om te delen, het mag.
Voel jullie vrij om hulp te vragen en om steun. Je bent niet alleen.

We willen eigenlijk geen hele lijst met regels opstellen op dit forum.
Het belangrijkste is dat we elkaar met respect behandelen, zonder oordeel naar elkaar luisteren. Iedereen is goed zoals hij/zij is.

Fijn dat jullie er zijn. Het doet ons goed jullie te ontmoeten.

Veel liefs,
Diana en Ellis


Afbeelding

Plaats reactie